Qshops webwinkel Keurmerk

Retourneren

Retourneren & Herroepingsrecht

Mocht een product niet aan je verwachtingen voldoen. Dan kun je het aan ons retour sturen. Maar doe dit niet zonder deze pagina goed te lezen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot maximaal 14 dagen na de bevestigingsmail te annuleren en te retourneren. Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en -verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Als je het bedrag van de aankoop terug wilt, vergeet dan niet jouw bankrekeningnummer (IBAN) te vermelden op het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen nadat het product in goede staat retour ontvangen is, vergoeden. Maak voor retourneren en herroepen gebruik van het retourformulier.

Retour- / Herroepingsformulier
Wij vinden het jammer om te horen dat je het product wilt retourneren. Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar. Je kunt een bericht sturen naar onze klantenservice om uw behoefte tot retourneren door te geven. Wij proberen je dan zo goed mogelijk van dienst zijn.

*Zie voorwaarden onderaan de pagina.

*Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Geopende druppels en bloemzakjes kunnen niet worden geretourneerd!