Qshops webwinkel Keurmerk

Lab rapporten

Transparantie en Kwaliteit

Bij Green Alpine hechten we veel waarde aan transparantie en de hoogste kwaliteitsnormen voor onze CBD-producten. Wij begrijpen dat onze klanten willen weten wat zij in hun lichaam stoppen. We controleren de gehele productieketen en geven inzicht in de kwaliteit van onze eindproducten die geanalyseerd en gecertificeerd zijn door onafhankelijke laboratoria. 

Hier vindt u de gecerticeerde laboratoriumrapporten van onze CBD druppels en bloemen. Deze rapporten zijn opgesteld door onafhankelijke laboratoria en bieden gedetailleerde informatie over de samenstelling en zuiverheid van onze producten. We zijn er trots op om volledige openheid te bieden over wat er in onze producten zit, omdat we geloven dat dit u helpt de juiste keuze te maken.

Uw vertrouwen waard

Onze CBD-producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en onze productiefaciliteit en plantages zijn dan ook biologisch gecertificeert naar Zwisterse standaarden. Als u nog vragen heeft over onze producten of de bijbehorende laboratoriumrapporten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Organische producten

Onze productie partners zijn in Zwitserland gecertificeerd voor organische productie wat betekent zonder genetisch gemodificeerde organismen (GMO's) of kunstmatige meststoffen.

Biologische landbouw

Onze productie is gecertificeerd voor milieuvriendelijke landbouwpraktijken, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en pesticiden zijn uitgesloten.